Откријте ја вашата семејна сторија

Пораснете го вашето семејно дрво, пронајдете нови роднини и истражете милијарди историски податоци со 14-дневна БЕСПЛАТНА верзија

Amaze yourself

The simple MyHeritage DNA test will reveal your unique ethnic background, and match you with newfound relatives. Discover the specific groups you descend from among 2,114 geographic regions, and take family history to the next level with the most affordable DNA test on the market.

2,114
Geographic regions
Англиски
England (Yorkshire)
50%
Scandinavian
Norway (Viken)
20%
Италијански
Italy (Abruzzo)
15%
North African
10%
+2 more
5%

Animate your family photos

Deep Nostalgia™ — the sensation that’s taken the internet by storm!
Over 94 million animations and counting!

Создадете го вашето онлајн фамилијарно дрво

Вашето минато започнува со вашето фамилијарно дрво и истото е едноставно да го составите со MyHeritage. Додадете ииња, датуми, фотографии и приказни и истите споделете ги со вашето семејство.

Пребарувајте низ милијарди бази на податоци

Влезете во нашата огромна меѓународна база на податоци – едноставно пребарувајте по име за да дознаете повеќе за вашите предци. Богат со екслузивни податоци и прецизни резултати ќе ви помогнеме да откриете повеќе отколку што можете да замислите.

Едноставни автоматизирани откритија

Во истиот момент кога ќе го креирате вашето фамилијарно дрво, ние ќе започнеме со нашето пребарување. Очекувајте е-маил известувања преку Smart Matches и Record Matches со кои ќе ви откриеме нови врски во вашето фамилијарно дрво, записи и извадоци од весници за вашите предци.

Придружете се на MyHeritage заедницата

Милиони смејства во светот го користат MyHeritage за да ја изтражат нивната историја. Соработувајте со членовите и приклучете се на илјадиниците луѓе кои секојдневно повторно ги наоѓаат своите загубени роднини преку нашата мрежа.

  • 4.8 Милијарда профили
  • 95 Милион корисници
  • 82 Милион семејни дрва

Секаде, во секое време и на секаков уред

Истражете ја вашата фамилијарна историја со помош на три наградувани софтверски решенија, секој од нив со голема приватност и безбедност. Синхронизирајте ги податоците помеѓу нив и уживајте во едно незаборавно патување во вашетоминато, каде и да сте.

Таблет
Мобилен
Десктоп софтвер
WOW! MyHeritage is amazing! I cannot believe how super simple it is to research and create a family tree with very little information in hand. This is simply above and beyond anything else I've seen on the web! Thank you! Thank you! Thank you!
R. Sloan, Gallatin, Tennessee, САД
I have been trying to piece together my family for over 35 years and Smart Matches made it go past my wildest dreams. Thanks to MyHeritage, this is a wonderful and really exciting hobby to really dig deep into.
D. Henry, North Lauderdale, Florida, САД
MyHeritage is a great place to develop a family tree. In less than two weeks time I was able to track my family back to 1877. This is in no small part due to the vast storehouse of data that is available through MyHeritage.
W. Vacca, Bonita Springs, Florida, САД
With MyHeritage I am having the time of my life. Thanks for offering such a fabulous site that is going to help so many!
K. N. Mathias , South Fulton, Tennessee, САД
Thanks to MyHeritage I finally was able to unlock the mystery! It has been a great revelation to find so many family members after so many years.
A. Horst, Charlotte, North Carolina, САД

Откријте и чувајте
ја вашата уникатна фамилијарна историја

Започнете со бесплатна проба
Instructions on setting a new password will be emailed to you. Enter your email address below. Be sure to enter the same email address you use to log in.