Ние им овозможуваме на милиони да го откријат своето минато и да ја зајакнат својата иднина

Нашите корени

Од скромен почеток во гаража, MyHeritage прерасна во глобална компанија и ја изгради водечката платформа за откривање на семејната историја.
Водени од нашите основни вредности на иновации, сочувство и разновидност, MyHeritage им нуди на корисниците значајно искуство со откритие кое ги обединува нивното минато, сегашност и иднина користејќи софистицирани технологии за совпаѓање, милијарди меѓународни историски записи и домашни ДНК-тестови.

Нашата историја

2003

Компанијата е основана од Гилад Јафет

Гилад Јафет започнува нов стартап за генеалогија во неговиот дом

2005

Веб-страницата започнува со работа

Веб-страницата MyHeritage.com - бесплатна, онлајн платформа за градење семејно стебло, работи со поддршка на 6 јазици

2007

Издавање на Smart Matches™

MyHeritage издава напредна технологија за совпаѓање за да им помогне на корисниците да најдат роднини во други семејни стебла

2010

Апликацијата за мобилни телефони започнува со работа

MyHeritage им овозможува на корисниците да имаат пристап во генеалогија во движење со мобилната апликација MyHeritage

2012

Почнува да нуди историски записи

MyHeritage лансира пребарувач со милијарди историски записи; го дигитализира пописот на САД во 1940 година

2014

Стартување на Instant Discoveries™

Иновативната опција може да додаде цели гранки или фотографии на семејното стебло на корисникот со еден клик

2016

Стартување на MyHeritage ДНК

MyHeritage издава ДНК тест за корисници кој наоѓа роднини и обезбедува разградување на етничката припадност

2017

Купување на Legacy Family Tree Webinars

MyHeritage ја купува платформата и софтверот на Legacy Family Tree Webinar (нејзина 10-та аквизиција!)

2018

Прва конференција во живо на MyHeritage

MyHeritage е домаќин на својата прва меѓународна конференција за корисници во Осло, Норвешка

2019

10 милијарди историски записи

Збирките на MyHeritage продолжуваат да растат брзо и достигнуваат важна пресвртница

2020

Се отвора лабораторијата на MyHeritage

MyHeritage воспоставува најсовремена лабораторија за значително зголемување на способностите за тестирање за COVID-19 на Израел

Нашиот тим

Нашата посветеност кон семејството, наследството и различноста го поттикнува развојот на иновативни технологии и е основа на културата на нашата компанија создадена од нашите 520 вработени во Израел, Северна Америка и Европа.

Нашиот менаџерски тим има богато искуство од врвни технолошки компании.

Запознајте го нашиот менаџерски тим

Заинтересирани сте да се приклучите на нашиот тим?
Дознајте повеќе за кариерите во MyHeritage

MyHeritage преку бројки

42 корисници ширум светот
47 семејни стебла
19,8 Милијарди историски записи
7,8 Милиони База на податоци за ДНК
Милиони

Портал кон откритијата

MyHeritage развива врвни технологии и обезбедува исклучително корисничко искуство што го олеснува истражувањето на семејната историја од кога било.
Корисниците започнуваат со додавање на неколку имиња и нашите технологии за автоматско совпаѓање им помагаат да ги растат нивните семејни стебла.
Корисниците можат да ја истражат својата семејна историја во нашата глобална база на податоци од 19,8 милијарди историски записи, со повеќе милијарди додадени секоја година.
Корисниците можат да го откријат своето етничко потекло и да добијат совпаѓања со роднини со едноставен тест за ДНК.

Лабораторијата MyHeritage

Искористувајќи ги ресурсите и експертизата на компанијата и од хуманитарна грижа, MyHeritage забрзано формира една од најголемите лаборатории COVID-19 во светот за драматично да ги зголеми можностите за тестирање на Израел и да спаси животи. Лабораторијата помогна значително да се намали смртноста во домовите за стари лица во Израел.

Лабораторијата создаде 200 нови работни места во Израел и во моментов обработува до 20 000 тестови дневно.

 

MyHeritage спроведува про боно проекти низ целиот свет

Племенска потрага
Племенска потрага Ги испраќаме нашите вработени на експедиции да ги документираат семејните истории на далечните племенски заедници кои се изложени на ризик од културно истребување.
ДНК потрага
ДНК потрага Ние им помагаме на посвоените деца и нивните родени семејства да се обединат со донирање на 20.000 ДНК комплети.
Враќање на украдени имоти
Враќање на украдени имоти Идентификувавме наследници на средства ограбени во Втората светска војна и им ги вративме на нивните вистински сопственици.
Соединување на јеменски еврејски семејства
Соединување на јеменски еврејски семејства Ние дониравме бесплатни ДНК комплети за да им помогнеме на членовите на еврејската заедница во Јемен да најдат одговори за нивните најблиски кои се исчезнати.
Тајната на Ерикуса
Тајната на Ерикуса Ние ги обединивме потомците на еврејско семејство скриено за време на Втората светска војна со потомците на храбрите грчки островјани кои ги ризикуваа своите животи за да ги спасат.